Kapadokya'nın son gözdesi Garden Inn Cappadocia Hotel kapılarını Bugün düzenlenen muhteşem bir organizasyonla turizme açtı.

Garden Inn Cappadocia Hotel kurucuları Mustafa Erdem, Hüseyin Yılmaz ve Alper Utku Erdem ev sahipliğinde gerçekleşen açılış organizasyonuna Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, Çavuşin Köyü Muhtarı Halil Çopur , Eski Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Bölge Turizmcileri ile iş, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldılar.

Otel 75 konsept odadan oluşuyor

Avanos’a bağlı Çavuşin Köyü’nde yer alan otelin gerçekleşen resmi açılış töreninde Garden Inn Cappadocia Hotel kurucu ortaklarından Mustafa Erdem konuklara kısa bir açılış konuşması yaptı. Misafirlerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Erdem, otelin doğal dokusunu bozmadan kalite ve konforu misafirlerine en iyi şekilde sunmak için çok çalıştıklarını ve 75 odadan oluşan otelin her bir odasının farklı bir konseptle oluşturulduğunu söyledi.

Otelin büyük bir emek ve ekip işi olduğunu belirterek, başta iş ortaklarım Hüseyin Yılmaz ve Alper Utku Erdem'e, yine başından beri işlerini büyük özveriyle yapan tüm ekibine ve özellikle bu özel günlerinde açılış davetine katılarak onurlandıran tüm misafirlerine teşekkür etti.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Avanos/Çavuşin köyümüzde açılışını gerçekleştirdiğimiz Garden Inn Cappadocıa Cave Otel, işletme sahiplerine ve Çavuşin’li hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Turizmin Başkenti olan şehrimiz Nevşehir için Durmadan Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz". dedi.

Garden Inn Cappadocia Hotel

-75 Odalı Otel

-Kır Düğünü

-Sabah Köy Kahvaltısı

-Akşam Yemeği ile birlikte,

Misafirlerin hafta sonlarında saat: 10.00-14.00 arasında nezih bir ortamda vakit geçirecekleri bir mekan olacak.
Yine muhteşem mekan misafirlerine organik bahçe ürünleri ile köy kahvaltısı imkanı sunacak.

Adres: Çavuşin köyü Vadiler sokak Avanos/ NEVŞEHİR
Tel: 0 384 532 70 50