Göreme Belediyesi 31 Ocak - 3 şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan EMİTT Fuarına iddialı gidiyor.

Ulusal ve uluslararası katılımcı ve ziyaretçinin yer alacağı EMİTT 2019 Fuarı'nda Göreme'de yerini alacak. Kapadokya olarak Nevşehir tek çatı altında toplanılan stantta, Göreme'de tüm yönleriyle tanıtılacak. Göreme'nin tarihi ve turistik mekanlarından, işletmelerine kadar hemen hemen her şeyin yer alacağı fuara adeta tanıtım anlamında Göreme damgasını vuracak. Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, mesajında; “EMİTT 2019 Fuarının Kapadokya için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, özellikle turizm işletmecilerinin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katılacağı fuarda Kapadokya bölgesi olarak bir bütün halinde katılmamız daha verimli olmasını sağlayacaktır. Fuarlardaki birlik ve beraberliğin ana teması budur” dedi.

EMİTT 2019 Fuarı'nda, Göreme'nin tarihi ve turistik yerlerinden, yemek kültürüne birçok yönlerini anlatan ve Türkçe, İngilizce olarak hazırlanan kitaplar, Göreme'nin en özel ve güzel mekanlarında yapılmış olan tanıtım CD'si, ikramlıklarımız gibi birçok tanıtım materyali fuarda Göreme Belediyesi standında tüm yerli ve yabancı ziyaretçilerimize ulaştırılacaktır.