Göreme Belediyesi Yol ve Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 Göreme Belediyesi kasaba içerisindeki çeşitli mahallelerde gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Turistlerin ve vatandaşların daha sağlıklı yürüyüş alanlarından ziyaretlerini gerçekleştirmesi amacı ile yapılan düzenlemelere aralıksız devam ediyor.

 

Kapadokya nın gözde mekanlarından Göreme kasabasında Belediye Başkanı Nuri Cingil tarafından yürütlen çalışmalar sürerken Başkan Cingil devam eden Göreme de ki yol çalışması sebebiyle Nevşehir İl Özel idare genel sekreterine ve bütün çalışanlarına teşekür etti.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil Gerek kasabamızın temizliği gerekse daha sağlıklı bir yaşam merkezi oluşturmak adına kasabamıza gelen yerli yabanacı turistlere ve Göremeli vatandaşlarımıza Belediye hizmetlerimizi en üst düzeyde sunmaya devam ediyoruz dedi.Başkan Cingil önemli bir uyarıda da bulunarak;Bölgemizdeki sıcak havalar yangın için tehlike oluşturmakta. Kuruyan otların ve ekilen tarlaların tam harman zamanı. Bütün herkesin bu konuda hassas olması gerekiyor. Özen gösterelim koruyarak kullanalım. Bu ülke bizim. HİÇBİR CANLININ YANMASINA MÜSADA ETMEYELİM dedi.

İşte Göreme Belediyesinin dur durak bilmeyen o çalışmalarından portreler...