Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörlüğü tarafından desteklenen Grand Cappadocia Otel, düzenlenen törenle turizmin hizmetine girdi.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında yerli ve yabancı turistler hizmet verecek olan Grand Cappadocia Otel açıldı.

Açılış öncesinde mehteran takımı marşlar çaldığı ve davetlilere otel yönetimi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Daha sonra saygı duruşu ve okunan istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Grand Cappadocia Otel Yatırımcılarından Kamil Çevik'in selamlama konuşması ve TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk'ün açış konuşmalarıyla başlayan tören Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'ün konuşmaları takip etti.

Nevşehir Belediyesi Mehteran ekibinin marşları ve Hafız Mahmut Kemikkıran Hocamızın okuduğu dualarla Grand Cappadocia Otel açılışı gerçekleştirildi.

Nevşehir Siyasileri, Bölge Turizmcileri, İş Adamları ve Bürokrasisi Bu Açılışta Buluştu...!

Bölge turizmine büyük katkı sağlanası düşünülen "Grand Cappadocia Otel" düzenlenen törenle açıldı.  


Otel Açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz , Nevşehir İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Cavlak, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit , Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı, Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek,  Nevşehir DERSİAD Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu üyeleri,  DENGE Bims Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Civelek, Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Vergiveren, Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz ve daha bir çok sayıda iş adamları ,STK temsilcileri ,Siyasiler, Daire Müdürleri , Turizmciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sonrasında davetlilere Otel havuz başında çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ardından, Grand Cappadocia Otel yatırımcıları Kamil Çevik, Mehmet Ali Soydemir ve Ahmet Ciğerci tarafından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk'e günün anısına özel olarak hazırlanan tablo takdim edildi.

Grand Cappadocia Otel İlimize Bölgemize ve Ülkemize Hayırlı olsun...

Açılışta, turizm bölgesinde yer alan Göreme Kasabasında bölge turizmine kazandırılan Grand Capadokya Otel’in hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuldu. 
 
Grand Cappadocia Otel bölgeye getirdiği dinamizm ve profesyonel kadrosu ile misafirlerine kendilerini evlerinde gibi hissettirecek! Kapadokya Bölgesinin en yeni ve iddialı oteli, misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına göre özenle tasarlandı. Sıradışı Otel'de Yörenin kendine özgü taşı, ahşap ve ferforje ile birleşti. Şıklık ve konforun bir arada yaşanacağı otel, havuzu ve nezih ortamıyla misafirlerini bekleyecek.

Grand Cappadocia Otel Göreme kasabasının görkemli panoramik manzarası ile göze de hitap ediyor. %100 müşteri memnuniyetini ilke alan “Grand Cappadocia Otel” ailesi sizlere eşsiz bir konaklama deneyimini yaşatmayı vaat ediyor…

Göreme'de Kapadokya'nın kalbine demir atan “Grand Cappadocia Otel” Kapadokya havaalanı, sağlıklı ve bakımlı otoyolları,  Şehir Merkezi’ne kolay ulaşım mesafesinde olup ideal bir lokasyonda yer alıyor. Grand Cappadocia Otel, Nevşehir'e, Görememize , Bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Grand Cappadocia Otel bir Kamil Çevik, Mehmet Ali Soydemir ve Ahmet Ciğerci kuruluşudur.


Grand Cappadocia Otel yatırımcılarından Mehmet Ali Soydemir açılış sonrası yaptığı açıklamasında;" Allahın izniyle otelimizin açılışını yapıp bitirmiş bulunmaktayız ,açılışımıza bizleri kırmayıp gelen Nevşehir Valimize, Nevşehir Milletvekillerimize, Alay komtanımıza ,Belediye başkanlarımıza, kurum müdürlerimize ,dernek başkanlarımıza ve tüm Göremeli vatandaşlarımızla birlikte dualarını eksik etmeyen Hafız  Mahmut Kemikkıran hocama, aileme eş dost akrabalarıma, esnaf arkadaşlarıma ortaklarıma diger işletmelerimizdeki çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. İyiki varsınız ayrıca yarın başlayacak Ramazan ayımızında vatanımıza milltetimize bizlere tüm dünyada zulum gören din kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması temennisiyle herkese hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

Göreme Grand Cappadocia
Avcılar Mah
Fatih Sok No:13 
Göreme kas/Nevşehir

Açılışa özel Fotoğraf ve videoları birazdan www.fibhaber.com da olacak.

Ayrıca açılış töreni www.fibhaber.tv den de yarın Akşam 20:00 Haber Bülteni sonrasında izleyebilirsiniz.

26.05.2017