Harem Kapadokya Otel, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak gösterilen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenlenen “13. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ndeki yerini aldı.

Harem Kapadokya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer'ın bizzat temsil ettiği fuarda Kapadokya’nın tanıtımı için kurulan platformda yerini alan Harem Kapadokya Otel, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Harem Kapadokya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer; ‘‘Travel Turkey İzmir Fuarına güzel renklerimizi kattık. Bu yıl 13’üncü kez kapılarını açan Travel Turkey’de olmaktan ayrıca Kapadokya Bölgemizin göz alıcı değerlerini, kendine has dokusunu ve zenginliklerini yerli-yabancı turizm sektörü temsilcilerine ve turizm profesyonellerine aktarmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz" dedi... 

Fuar 7 Aralık Cumartesi gününe kadar açık kalacak ...

Harem Kapadokya Otel

Adres: Tekelli Mah. Göreme Cd. No:65 , 50240, Göreme Cd. No:65, 50240 Uçhisar/Nevşehir
Telefon: (0384) 219 30 75 

Harem Kapadokya Otel, Kapadokya bölgesinin en güzel ve en özgün yerleşim yerilerinden Uçhisar beldesinde bulunmaktadır. Dünyaca ünlü peribacaları ve Uçhisar Kalesi nefes kesisici bir renk erguvanına bürünmüş doğal doğal peyzajı yöreyi dünyanın harikalarından biri yapıyor.