ÖZEL HABER-Nevşehir ve Kapadokya bölgesini gezen ünlü komedyen Hayrettin (Karaoğuz), duyanlara duymayanlara seslenerek herkesi Kapadokya'ya gezmeye ve görmeye davet etti.

Kapadokya Gezisinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrencileriyle de bir araya gelen Hayrettin onlarla fotoğraf çektirdi.

Peri bacaları yeraltı kentleri tarihi ve doğal güzellikleriyle Kapadokya'ya aşık olan ve "Benim memleketim bir başka be ..." diyerek sözlerine başlayan Ünlü komedyen Hayrettin Nevşehir'i, Ürgüp'ü, Göreme'yi, Avanos'u, Akhal-Teke'yi, Paşabağları'nı, Ürgüp , Hacıbektaş'ı ve Türkiye'nin ilk seramik müzesi Güray Müze'sini de gezdi.

Avanos'ta yerin 7 metre altında ki Türkiyenin ilk seramik müzesi Güray çömlekçiliği de gezen Hayrettin burada şalvar giyip, çömlek yaptı.

Hayrettin'in ilk durağı Avanos Akhal-Teke oldu. Burada kahvaltı yapan Hayrettin ardındanda ata bindi. 

Kapadokya'yı hem gezip hem tanıtan Hayrettin Nevşehir Kapadokya Bölgesini çok beğendiğini ve herkesin mutlaka gelip buraları görmesi gerektiğini söyledi.  Hayrettin Kapadokya'ya bir defa değil bin defada gelsen her geldiğinizde bir başka güzellik bir başka cennet köşeyi keşfedebilir stresten uzak başınızı dinleyip rüyalar aleminde devri alem yapabilirsiniz. Kendisini seven herkes kendisini bulması ve kendine zaman ayırması adına Kapadokya cennetini mutlaka keşfetmeli dedi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Balon uçuşu iptal olmasına çok üzüldüğünü söyleyen Hayrettin,Kapadokya da Balonla uçuş için en kısa zamanda Nevşehir'e bir kez daha geleceğim sözü verdi.

Hayrettin, Nevşehir ziyaret sonrası ayrılırken misafirperverliği için Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e de özel olarak teşekkür etti.


Barış Baydere/ FİB Haber