Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan , KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'i Ürgüp Kayakapı' da ziyaret ederek çalışmaları ve Kapadokya turizmi hakkında Kaymakam ELDİVAN la bir dizi sohbet etti.

Nevşehir'de vatandaşların büyük sevgisine mazhar olmuş Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'ın yine Nevşehir ve Bölgenin sevgi ve saygınlığını kazanmış KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'e yaptığı  i-adeyi ziyaretle birlikte bizde iki güzel insanı bir arada aynı karede yayınlama şansı yakaladık. 

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında ; KAPTİD Başkanı ve Dinler Ailesi'nin gururlarından sevgili dostum Yakup Dinler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bölge Turizmi, Kapadokya ,ticaret,muhabbet derken az kalsın Nevsehir Valiliğindeki toplantıya geç kalacaktim.  Kapadokya'da gelecekte adından daha çok söz ettireceğine inandığım Yakup kardeşime ev sahipliği için de teşekkür ediyorum dedi.

Eldivan , Öncelikle Kapadokya Bölgesinin en önemli yatırımlarından biri olarak Ürgüp Kayakapı Butik Oteli Bölgemize kazandıran Dinler ailesini tebrik ediyorum. Sektördeki başarılarından, turizme sağladıkları katkılarından ve KAPTİD Başkanlığı ile bölge turizmine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Kaymakam ELDİVAN, Yakup DİNLER’e başarılarının devamını diledi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de Kaymakam Eldivan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Değerli Avanos Kaymakamimiz Sn. Mustafa Eldivan ile uzun bir süre sonra hasbihal ettik, kendisine yapmiş oldugu ziyaretten ötürü çok teşekkür ediyorum. İnşallah arayı fazla uzatmayalım. Tekrar teşekkürler bu keyifli sohbet ve abiliğiniz için dedi.

Dünyanın en önemli açıkhava müzesi, Türk turizminin gözbebeği Kapadokya’ nın en önemli turizm yatırımcılarından olan ve turizm sektöründeki başarılarıyla tüm övgüleri hak eden Dinler Ailesi adına Yakup Dinler'e ve Nevşehir'lilerin büyük sevgi ve saygınlığını kazanmayı başarmış halk ve gönül adamı olarak Avanos'un çok değerli Kaymakamı Mustafa Eldivan'a bizde www.fibhaber.com olarak başarılar diliyoruz.