Nevşehirli İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve Başakşehir Kamakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, EMITT 2019 fuarında Kapadokya standını ziyaret etti.

Başakşehir Kamakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin; "İstanbul Emitt 2019 fuarında yer alan Nevşehir Kapadokya standını ziyaret ettiklerini ifade ederek, "İstanbul’da gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) Nevşehir'in tanıtımı için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti."

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'da, Bu tür yurt içi ,yurt dışı fuar ve organizasyonları Nevşehir ve Kapadokya tanıtımı adına önemli bir vitrin. Bu manada Nevşehir Kapadokya Bölgesinin tarihi, kültürü, doğal yaşamı ve çevresi ile hala tam olarak keşfedilmemiş bir hazine.Öyle inanıyorum ki, Kültür Bakanlığımızın desteğiyle bu hazine layık olduğu şekilde keşfedilecek ve Nevşehir'imizin içinde olduğu destinasyon önemli bir marka olarak öne çıkacak. Ben burada değerli Nevşehirli hemşehrilerimize öncelikle iyi bir fuar geçirmelerini, Kapadokya bölgemizinde bol bol yerli ve yabancı turistlerle güzel bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

 

Nevşehir standını Çakıllı Dernek başkan Yardımcısı Sayın Ramazan Poyraz, Kaymaklı Dernek Başkanı Ahmet Altınsoy, NEVSİAD Yönetim üyesi İsmail Karakaya, Ali Çifcibaşı ve Hasan Gözderesi'de ziyaret edenler arasında yer aldılar.