İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 20.'si düzenlenen, EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bugün başladı.

Fuarın ilk gününde Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Dernek Başkanı ve İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Nevşehir Kapadokya standını ziyaret ederek Nevşehir Protokolü ve turizmcilere ev sahipliği yaptı.

Tekin, EMİTT Fuarı Akşamında Nevşehir Heyeti Onuruna Dayanışma Yemeği Verdi...

İstanbul’da kurulan Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Dernek Başkanı ve İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği ve EMİTT Fuarı için İstanbul'da bulunan Nevşehir protokol heyeti onuruna düzenledikleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Sayın Kazım Tekin, Eyüp Kaymakanı Sayın Abdullah Dölek ve NEVBIAD üyeleri, Nevşehir Valisi Sayın Mehmet CEYLAN, Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve beraberindeki Nevşehir heyetini akşam yemeğinde ağırladılar.

Emitt fuarına katılan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyetle turizmcilere Başakşehir Göl ET Restaurant' ta bir yemek veren İstanbul Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, NEVBİAD Derneği çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen yemeğe;
Yemeğe Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ile birlikte Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan,TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk ,İl Kültür Ve Turizm Müdür Yardımcısı Cengiz Ekici, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan , Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ,Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler , Dr. Fatih Yakut , Avanoslu Usta çanakçı Şaban Topuz ile NEVBİAD Üyesi Bürokrat ve iş adamları katıldılar.

Toplantıda Kapadokya Turizmi ve Nevşehir ekonomisi değerlendirilirken Vali Mehmet Ceylan bölgenin uluslararası tanıtımı ile ilgili yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.