Kaliteli hizmet anlayışı ile size ve çocuklarınızla birlikte hak ettiğiniz tatili sunacak Kapadokya'nın İlk ve Tek İslami Oteli SOS Cave Hotel, şimdi sizleri Göreme'de ki adresinde bekliyor. Kapadokya'nın kalbi Göreme'de İnanılmaz güzel bir doğanın kucağında Bölgenin ilk ve tek İslami Oteli SOS Cave Hotel'i mağara odalarında sıcak, rahat ve keyifli bir atmosferde hem yetişkinlere hem çocuklara doyumsuz bir tatil imkanı sağlıyor.

SOS Cave Hotel , Kapadokya'da alkolsüz bir butik otel olup İslami otel talep eden ve balayını Kapadokya'da yaşamak isteyen konuklarımızın da gönül rahatlığıyla konaklayabileceği, müthiş manzarasıyla eşsiz bir tatil keyfi sunan, bir mağara otelidir. Kapadokya'da konaklayabileceğiniz konum olarak en güzel otel olduğumuzu tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz.

SOS Kaya Oteli Kapadokya’nın kalbi olan Göreme de bulunmakta olup ,Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi ve peri bacalarını çok yakından görebileceğiniz  muhteşem bir konuma sahiptir.Otelimizde konaklayacak misafirlerimiz Kapadokya balon turlarını otelimiz terasından canlı olarak izleme fırsatına sahiptirler.

Kasaba merkezine sadece 700 metre uzaklıkta olan otelimizin kayadan elle oyma mağara ve  taş odaları bulunmaktadır.Toplam 17 odaya sahip olan otelimizde  merkezi ısıtma, televizyon, internet, telefon, saç kurutma makinesi, duşa kabinli banyolar ve bazı kaya odalarımızda jakuzili banyolar mevcuttur.

SOS Kaya Oteli kültürel mimari içerisinde sıcak bir ortam ve konforlu bir tatilin yanında yılın her gününde günlük yada uzun süreli tatillerde sizlere asla unutamayacağınız güzel anılarla dolu bir tatil yaşatır.

Bizi Arayarak Rezervasyon Yapın 
Extra İndirimlerden Faydalanın!..