Japonya ve Brezilya’ya Uçak Seferleri Düzenlenecek

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’da İstanbul ve Antalya uçak seferlerinin ardından yurt dışı uçak seferleri gündemde.

Kapadokya Havalimanından İstanbul – Nevşehir, Nevşehir – İstanbul tarifeli uçak seferlerinin artırılması ve yakında başlaması planlanan Nevşehir – Antalya uçak seferlerinin ardından bu kez yurt dışı tarifeli uçak seferlerinin düzenlenmesi gündeme alındı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Japonya ve Brezilya’ya Kapadokya bölgesinden uçak seferlerinin düzenlenmesi konusunda çalışmalarının bulunduğunu söyledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir’den öncelikli olarak Japon ya ve daha sonra Brezilya’ya uçak seferlerinin düzenlenmesi konusundaki çalışmaların sürdüğüne değinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Kapadokya Havalimanında bulunan mevcut terminalin ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ve havalimanına yeni bir terminal binasının da kazandırılacağını kaydetti.