1- 3 Mart 2019 tarihleri arasında, Kapadokya'da,  180 üzerinde JCI Türkiye Üye ve Senatörlerinin katılımı ve oldukça yoğun bir program ile JCI Türkiye Liderler Zirvesini tamamladı.

Yoğun program, 28 Şubat Perşembe günü  JCI Kapadokya devir teslimi ile başladı. Yunak evlerde yapılan gecede 2018 Başkanı Serdar Yıldırım 2019 başkanı Mehmet Kılıç'a devretti.  

1 Mart 2019 Cuma günü resmi ziyaretler ile güne başlandı. Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç ve ile Akdeniz Üniversitesine yapılan resmi ziyaret ile bölgede destekleri ile ilgili konuşuldu.  

Cuma gündüz ve gece çalışma grupları ile hem 2019 Yönetim kurulu ile resmi süreçleri hem de projelerini konuştular.  

JCI Kapadokya şubesinin özenle hazırladığı programda Sürdürülebilir Turizm Paneli için şubeye ve  ve Impact: Dünyaya Dokunan Projelerde Komite başkanı Namık Özer Şenol'a teşekkür edildi. 

Açılış töreninde Yerele kattıkları değer ve girişimcilik başarıları ile "İlham veren lider" ödülleri Arda Zor, İlhan Kahraman ve Aysel Atak aldı.

2 Mart 2019 Cumartesi günü Türkçe ve İngilizce Topluluk Önünde Konuşma ve Münazara Yarışmaları ile saat 14:00'te başladı. JCI'ın en eğlenceli ve en öğretici programlardan olan bu yarışmalar, tüm gün boyunca eş zamanlı olarak 5 ayrı salonda gerçekleşti ve organizasyona enerji ve sinerji kazandırdı. 

2019 JCI Türkiye Liderler Zirvesi Ödül Alanlar

Münazara ve Topluluk Önünde Konuşma Turnuvası Sonuçları

TÖK TR

1- Gökçe İrem KILINÇKAYA (Kadıköy)

2- Oğuzhan KASAPOĞLU (Adana)

3- Merve AKÇAR (Adana)

TÖK İNG

1- Erdem ÖZDİL (Çankaya)

2- Ege D. ERDOĞAN (Karşıyaka)

3- Bahar BİNDEBİR (Adana)

MÜN İNG

1- The Best (Kuzey Kıbrıs)

2- Mübate V.2 (Karma)

3- Walkie Talkie (Karma)

En İyi Münazaracı: Erdem KARAGÖZ (Kuzey Kıbrıs)

MÜN TR

1- Artemis (Bodrum)

2- Talking Heads (İstanbul)

3- Façalı Yürekler (Eskişehir)

En İyi Münazaracı: Aslı MERCAN (Bodrum)

First Timer's Birincisi*

Merve AKÇAR(Adana)

En Fazla Katılım Sağlayan Şube*

JCI Adana

WTG Birincisi*

Europe (Pınar GÜRKAN, Mustafa OKAN, Metehan KOCA)

Yaşadıkları toplumda fark yaratarak aktif vatandaşlığı seçen tüm kadın üyelerin, senatörlerin ve  şubelere liderlik eden kadın şube başkanları ve yönetim kurulundaki herkesin Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.