T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşecek.

Kapadokya geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda tek çatı altında fuara katılacak. Nevşehir Valiliği öncülüğünde, KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinesi ile düzenlenecek Olan Travel Turkey İzmir Fuarına, Nevşehir, Ürgüp, Avanos, Göreme, Ortahisar ve Uçhisar Belediyeleri Fuara Katılım Sağlayacak.

Nevşehir Belediyesi İlk kez katılıyor!!!

KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Levent Ak yaptığı çağrıda; "06-08 Aralık 2018 Tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR 2018 TURİZM FUARINA her yıl olduğu gibi; kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ile birlikte hareket ederek farklı tanıtım yolları yerine, hep birlikte hareket ederek daha etkin ve güçlü bir tanıtım yolu izleyen Nevşehir Valiliğimiz birlik beraberliğin en güzel örneklerinden birini daha İzmir Travel Türkey 2018 turizm fuarına katılım sağlayarak göstermiştir. Öte yandan Nevşehir Belediyesi'de ilk defa ortak fuar organizasyonumuza katılım gösterdiği içinde çok mutluyuz. Bu vesile ile,  06-08 Aralık 2018 Tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek olan TRAVEL TÜRKEY İZMİR 2018 TURİZM FUARINA bütün Nevşehirli hemşehrilerimiz davetlidir." dedi...