Dernek toplantı salonunda yapılan ve tek listenin yer aldığı seçimde Arif Özata başkanlığında 16 kişiden oluşan yönetim kurulu göreve getirildi.

 

Özata, seçim sonrası yaptığı konuşmada, dernek olarak birliği, kardeşliği, paylaşmayı, dayanışmayı, geçmişi ve geleceğe sahip çıkmayı amaçladıklarını, olağanüstü genel kurul toplantısına dernek üyelerinin tamamına yakınının katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Önümüzdeki süreçte daha etkili ve ses getiren çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Özata, "Derneğimize bugüne kadar emeği geçen başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine ve emeklerini esirgemeyen sevgili ustalarıma, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıkgöz ustama ve Türkiye Aşçılar Federasyonu yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim" dedi.

 

Arif Özata başkanlığındaki Kapadokya Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu'nda, Kemal Aytaş, Veysel Erbaş, Dilek Aydoğan, Rıza Arıcı, Tahir Özgen, Ahmet Böcü, Ahmet Demir, Mustafa Arı, Fatih Süer, Yusuf Emre Korkmaz, Adem Çiftçi, Hasan Taşan, Mehmet Ali Akçay, Remzi Güçlü ve Hacı Altınsoy yer aldı.

 

2007 yılında kurulan Kapadokya Aşçılar Derneği'nin (KAPASDER) 198 üyesi bulunuyor.