Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da bu sabah Balonlar "Vakit Kapadokya Vakti" pankartı açtı.

AK Parti Nevşehir  İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar Ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz Göreme'de balon kalkış alanına gelerek burada Sıcak hava balonu çalışanlarıyla bayramlaştı... Bayramlaşmanın ardından balonlar "Vakit Kapadokya Vakti" pankartı açıldı.

AK Parti Nevşehir  İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ; "‪Güzel atlar diyarı Kapadokya’mızın en güzide aktivitelerinden birisi olan Sıcak Hava Balonlarımızın çalışanları ile bir aradayız. 24 haziran seçimlerinin önemi ve Cumhur ittifakı hakkında Güçlü Türkiye için ile istişareler yaptık..." dedi.‬

AK Parti Milletvekili ve 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de, "Kapadokya’mızın gökyüzündeki görsel şöleni sıcak hava balonlarımızın emektar çalışanlarıyla Bayramın 2. gününe ‘Ya Bismillah’ dedik. “Dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a selam, 24 Haziran’da istikrara ve şahlanan Türkiye’ye Devam” diyen kıymetli hemşerilerimize çok teşekkürler. Vakit Kapadokya Vakti Vakit Türkiye Vakti" dedi.