Kapadokya Hill Hotel & Spa, Kapadokya’nın sırları henüz açığa çıkmamış olan Göre Beldesi’nde yer almaktadır. Kasabanın ilk oteli olma özelliğini taşımaktadır. Kapadokya’nın sır dolu yer altı şehirlerine olan yakınlığı ile de çekiciliğini artırmaktadır. 

Bölgede binlerce yıl etkinliğini sürdürmüş olan yüzlerce kültürün tarihi yaşanmışlıklarına tanık olacağınız konumu ve her biri birbirinden farklı toplamda 43 odası ile Kapadokya Hill Hotel & Spa tüm odalarında minibar, LED TV, ücretsiz internet bağlantısı, saç kurutma makinesi, telefon, güvenlik kasası, duşa kabin veya jakuzi ve bunun gibi bir çok özelliği de siz değerli misafirlerine sunmaktadır. 
Osmanlı motifleri ile beraber günümüz modern yapılarının ahengine şahitlik edeceğiniz bu benzersiz yapı, sinema salonu, kitap, dergi ve günlük gazetenizi okuyabileceğiniz, dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz bilgisayarları bulabileceğiniz ve tatiliniz süresince gerekli tüm işlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kütüphanesi, toplantı salonu, Türk Mutfağı ve Dünya Mutfakları’nın örneklerini tadabileceğiniz A’La Carte Restoranı, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve özenle dizayn edilip siz değerli konukları için her şeyin düşünülmüş olduğu SPA Merkezi ile hizmet vermektedir. Günün bütün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak olan masajları ve profesyonel terapistlerin sihirli dokunuşları tatilinizi unutulmaz kılacak.

     
LOFT ODA - 15M2

Eşsiz bir dekora sahip bu Loft oda beşinci katta bulunmaktadır. Oda özel tasarım mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir.Odanın pencereleri Göre ve Eski Göre Harabeleri ve gökyüzü penceresi ile muhteşem manzarasını sunmaktadır. Osmanlı tarzı banyo tuvalet, duş ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

     
PREMIER SÜİT - 36M2
Eşsiz bir dekora sahip bu odada çay/kahve hazırlama olanakları bulunmaktadır. Oda özel tasarım mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir.Osmanlı tarzı banyo tuvalet, Spa jakuzi ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

     

     
Göre Kasabası
1553 tarihinden öncesinde hiçbir kayda rastlanılmayan ve Niğde’ye bağlı olan Göre Kasabası, 1727 yılında Nevşehir’e aktarılmıştır. Erciyes ve Hasan Dağı’nın patlamasıyla meydana gelen tüf ve yumuşak kayalar, oyularak ev ve ahırlar yapılmıştır. 1867 yılında tüccar Rumlar mallarını koruyabilmek amacıyla yüksek ve emniyetli barınaklar aramaktaydılar ve Göre Kasabası’na denk gelirler.beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır.Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500'lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır.

     
DELUXE LOFT ODA - 22 M2
Eşsiz bir dekora sahip bu Deluxe Loft oda beşinci katta bulunmaktadır. Oda antika kapı yatak başlığı ve özel tasarım mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir. -Odanın pencereleri Göre ve Eski Göre Harabeleri muhteşem manzarasını sunmaktadır. Osmanlı tarzı banyo tuvalet, duş ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

     
LÜKS SPA & KAPALI ISITMALI HAVUZ
Kapadokya’nın En Büyük Isıtmalı Kapalı Havuzunda zaman geçirmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Bu kapalı havuzda ayrıca bir şelale sitemi ile birlikte jakuzi sistemi yer almaktadır. Vitamin Bar’dan alacağınız taze sıkılmış meyve suları ile konforlu şezlonglarımızda mükemmel bir zaman sizi bekliyor. 
Kapalı havuza girmeden önce talimatlarımıza uyulması gerektiğini şimdien hatırlatmak isteriz. 

Spa & Wellness Merkezi’nde profesyonel terapistler tarafından yapılan masaj ve bakımlar, sizlerin hem fiziksel hem zihinsel olarak yenilenmenizi sağlayacak olup, günün bütün yorgunluğunu üstünüzden atmanıza da yardımcı olacaktır. Spa & Wellness Merkezi’nde fitness salonu, sauna, buhar odası, tuz odası, VIP masaj ve jakuzi odası, masaj odaları, dinlenme odaları, açık ve kapalı yüzme havuzu ve Türk Hamamı mevcut olup, 
08:00 – 23:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.