Kapadokya'da sessizlik ve huzur içinde tatil arayanlar için en gözde mekan cennetten bir köşe: Mahzen Cave Hotel

Herkesin gittiği otellerden gına mı geldi? Nereye baksanız 5 yıldızlı, her şey dahil, kalabalık tatil seçenekleri mi görüyorsunuz? Tamam şimdi orada bir durun. Herkes duymasın, Laf aramızda kalsın. Çünkü sizi Kapadokya'da gizli saklı kalmış, çok fazla öne çıkmayan ama çok özel konuklarını ağırlayan ve gidenlerin bir daha gitmek istediği muhteşem bir otel ile tanıştıracağız: Mahzen Cave Hotel!

Kapadokya'nın tam kalbinde bir hisar içinde sessizliğe demir atmak huzuru iliklerinize kadar yakalayıp kendinizi dinlemek istiyorsanız işte tam aradığınız mekandasınız. Sadece siz ve sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil keyfi mekanı Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde hizmet veren 'Mahzen Cave Hotel' sizleri bekliyor.

İşletmecisi Emin Ağmaz ve Otel çalışanları sizleri kendi evinizde hissettirmenin ötesinde daha önce hiç görmediğimiz kadar güzel bir  misafir perverlikle karşılıyorlar.

Bu özel mekanın tabiki konuklarıda çok özel. Hafta sonu başımızı dinlemek için ziyaret ettiğimiz Mahzen Cave Hotel'in Belçika'dan gelen gazeteci misafirleri vardı.

Beyin yorgunluğumuzu atıp kendimizi dinlediğimiz Mahzen'i bizler gibi keşfeden Belçikalı gazeteci meslektaşlarımızda Huzura ermenin tadını çıkarıyorlardı.

Belçika'nın Dünyaca ünlü Kadın magazin dergisi "women's magazine Flair" editörleri ekip halinde kendilerini Kapadokya'nın bu muhteşem kollarına bırakıp, hem dinlenerek tatilin keyfini çıkarıyor, hemde işlerini yapıyorlar.

Mahzen Cave Hotel İşletmecisi Emin Ağmaz ev sahipliğinde oteli geziyoruz... Kayadan oyma odaları, yatakları son derece rahat ve temiz.

Özellikle romantik bir tatil isteyenlerin mutlaka uğraması gereken Mahzen’de size özel kaya oyma butik odalarında taş, tahta ve demir ancak bu kadar güzel bir uyum sağlayabilir dedirtiyor. Uçsuz bucaksız Kapadokya'nın Ortahisar Kalesi ile Erciyes dağı manzarası eşliğinde bir Türk kahvesi keyfi yapabilir,  restoranda birbirinden leziz yemekler yiyebilir, açık havasının o dinlendirici sessizliğinde güneşlenerek rahatlayabilirsiniz. 

Yeni evlenen çiftler için Balayı paketide sunan Mahzen Cave Hotel ayrıca evlilik teklifleri gibi özel günleriniz içinde muhteşem bir mekan...

Bizden söylemesi...

Adres: Esentepe Mahallesi, Tahir Bey Sk. No:55, 50650 Ortahisar Belediyesi/Ürgüp/Nevşehir
Telefon: (0384) 343 22 88