Kapadokya, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak.

Nevşehir, 2019 uluslararası Emitt Turizm fuarına hazır.

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde, İstanbul/TUYAP- Büyükçekmece Fuar alanında 23. kez düzenlenecek olan dünyanın 5. büyük fuarı EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Nevşehir Valiliği çatısı altında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinatörlüğünde Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Uçhisar Belediyesi,  Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Ahiler Kalkınma Ajansı, KAPTİD, KOZTEB ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılım sağlayacak.

Kapadokya bölgesinin tüm kültürel ve yöresel özelliklerinin tanıtılacağı fuarda bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları yapması hedefleniyor.

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Nevşehir Valiliği Kapadokya standı 3 nolu salonda yer almaktadır.

EMITT İstanbul 2019'da Kapadokya'yı Keşfetmeye Hazır Mısınız?​
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT İstanbul Turizm Fuarı, 2019 yılında birçok yenilik ve sürprizlerle turizm endüstrisine yön vermeye devam ediyor. Fuara özel indirimler ve fırsatlar, 80'den fazla ülkenin temsilcilerinden kendi kültürleri hakkında önemli bilgiler öğrenme şansı, Yeni iş olanakları, Ve turizm endüstrisindeki tüm yenilikler bu sene EMITT ile yine İstanbul'da!
Emitt ile Kapadokya'yı haydi sende keşfet...


KAPADOKYA STANDI SALON NO:   3.SALON   A 362