Kapadokya, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda (EMITT) tanıtılıyor.

Nevşehir Valiliği çatısı altında, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinatörlüğünde,  Nevşehir Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Ahiler Kalkınma Ajansı, KAPTİD, KOZTEB ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün  katılım sağladığı EMİTT fuarında oluşturulan  Kapadokya standı yerli ve yabancı turizm çevrelerinden büyük ilgi gördü.

Fuarın ilk gününde Kapadokya standlarının ilk konuğu ise Nevşehirli İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Başakşehir Kamakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, eski Ürgüp Kaymakamı Kilis Valisi Recep Soytürk oldu.

Nevşehirli İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve Başakşehir Kamakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Kapadokya standını ziyaret ederek Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPHİB Müdürü Levent Ak ve turizmcilerle hasbihal ederek iyi fuarlar temennisinde bulundu.

2019 Emitt'te yer alan Nevşehir adına Belediye Başkan yardımcısı Oktay Şımarmaz da yaptığı açıklamada Nevşehir’i bundan sonra düzenlenecek ola fuarlarda en güzel şekilde temsil ederek tanıtacaklarını söyledi. Şımarmaz, “Nevşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz aylarda İzmir’de düzenlenen fuara katılım sağlamıştık. Bugün ise İstanbul’da başlayan 23.Uluslararası turizm fuarına ilk kez katılım sağladık. 3 gün boyunca devam edecek olan fuarda Nevşehir’i en güzel şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

90 ülkeden katılımcı ve 60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan EMITT, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yanısıra Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve KOSGEB'in desteğini alan Türkiye Otelciler Federasyonu ile Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneğinin iş ortaklığında düzenleniyor. 

31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Nevşehir Valiliği Kapadokya standı 3 nolu salonda yer almaktadır.
EMITT İstanbul 2019'da Kapadokya'yı Keşfetmeye Hazır Mısınız?​
Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT İstanbul Turizm Fuarı, 2019 yılında birçok yenilik ve sürprizlerle turizm endüstrisine yön vermeye devam ediyor. Fuara özel indirimler ve fırsatlar, 80'den fazla ülkenin temsilcilerinden kendi kültürleri hakkında önemli bilgiler öğrenme şansı, Yeni iş olanakları, Ve turizm endüstrisindeki tüm yenilikler bu sene EMITT ile yine İstanbul'da!
Emitt ile Kapadokya'yı haydi sende keşfet...

KAPADOKYA STANDI SALON NO:   3.SALON   A 362

FUAR ADI: 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

TARİH: 31 Ocak - 03 Şubat 2019

ZİYARET SAATLERİ:

31 Ocak / 1-2 Şubat 2019 / 10.00 - 18.00
3 Şubat 2019 / 10.00 - 18.00

YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece - İstanbul