Nevşehir merkez ilçeye bağlı tarihi Göre kasabasının turizm potansiyelinin değerlendirilerek turizme kazandırılması manasında ilk somut ve sevindiren gelişme turistik beldeye kazandırılan Kapadokya Hill Butik Otel ile yaşanıyor...

Göre Kasabasını Turizme Açacak Dev Proje Kapadokya Hill Butik Otel'de artık sona gelindi...

Göre kasabasında tarihi afat evlerine bakan bir mekanda yer alan otelde gerçek oyma kaya işçiliği kullanılarak, geçmişe ait izler korundu. Otelde, gelenekselliğe bağlı kalınarak döşenmiş toplam 25 oda bulunuyor.

25 oda, 1 internet ve kütüphanesi olan, 100 kişilik toplantı salonu, 100 kişilik yemek hanesi, otelin her yerinde internet sisteminin olduğu, yöresel Beyaztaş kaplama ile dizayn edilmiş butik oteli çok yakında kapılarını açmayı planlıyor. 

Kapadokya'daki pek çok turistik aktivitelere yürüyüş mesafesinde olan Kapadokya Hill Butik Otel'in tüm odalarda çay kahve yapma imkanı da sunuluyor. Bazı odalarında Türk Hamamı da bulunan otel, yöreye özgü doğal ürünlerden oluşan zengin açık büfe kahvaltı hizmeti de veriyor.

Errtaş Grup Bünyesinde Turizm'in otelcilikteki ilk yatırımı olan  Kapadokya Hill Butik Oteli, Nevşehir merkeze 3 km, Uçhisar Kalesine 8, Göreme Açık Hava Müzesine 12 km, Peribacalarına 9 km, Kaymaklı Yeraltı Kentlerine sadece 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Kapadokya Hill Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adına Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında yıl boyu açık kalacak şekilde düzenlenen otelin, yaz sezonunda Tam Pansiyon Plus, kış sezonunda ise Oda & Kahvaltı konseptiyle hizmet vereceğini söyledi.

 
Kapadokya Hill Butik Otel Göre kasabasında İlk Butik Otel Olma Özelliği Taşıyor...!


Yapımı Tamamlanma aşamasına gelen Kapadokya Hill Butik Otel ile Göre Kasabanda ki Eski afet evlerinin tarihi ve doğal görüntüleri ile jeolojik yapısı turizme ivme kazandırması beklenmektedir.

Nevşehir merkezine bağlı Göre kasabasının özellikle eski afet evlerinin tarihi dokusu ve büyülü görüntüsüne yerli ve yabancı turistlerin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Turizm çevrelerine göre çok kısa bir süre sonra Göre kasabası bu tür yatırımlarla turistik bir cazibe merkezi olur şeklinde yorumlanıyor.

Aralarına görüntüyü bozan taş apartmanların girmediği, Nevşehir’in yerel mimarisinde yüzlerce yıllık taş evlerle kaplı bir kasaba burası ne de olsa.

Kasabanın hakim tepesinde gün içinde tur otobüsleri geliyor ve Göreli hanımlar burada kendi el emeği göz nuru el sanatlarını satarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.

Kapadokya Turizmine çok farklı bir nefes ve değer katacak olan Kapadokya Hill Butik Otel'in şimdidien Nevşehir'imize ve Kapadokya Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Kapadokya Hill Butik Otel İletişim:

http://www.kapadokyahill.com/tr/

Adres: Niğde Yolu 4. Km. Göre/NEVŞEHİR

E-mail: [email protected]

Tel: 0384 215 44 55

Fax: 0384 215 44 56