Kapadokya Hill Hotel ve Spa, yurt içi ve yurt dışı turizm destekli fauarlara katılıp pazar arastirmalari ile Kapadokya Hill Hotel ve Spa'yı markalaştirmak adına her alanda yer aliyor. 

Bu kapsamda Ertaş Grubun açmis oldugu Kapadokya Hill Hotel ve Spa, EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı'nda iç pazar seyahat acenteleri ile bir araya geldi.

Bu yıl 20. kez kapılarını açan EMITT turizm fuarında Kapadokya ve bölgedeki turizm tesislerinin tanıtımı yapılıyor. Fuarda Kapadokya Bölgesine önemli bir katma değer sağlayan Kapadokya Hill Hotel Ve Spa fuar alanında açtığı stantla dikkat çekiyor.

Daha ilk gün Kapadokya Hill Hotel Ve Spa oteli tanıtım standı yoğun ziyaretçi akınına uğrarken bir yandan da İstanbul'daki Nevşehirlilerinde buluşma mekanı haline geldi.  Fuar’ın açılışına katılan Kapadokya Hill Hotel Ve Spa Genel Müdürü Mustafa Ertaş, Tüm Nevşehir ve Kapadokya Bölgesini bütünüyle tanıtmayı amaçladığımız Fuar’ın kendileri açısından verimli geçeceğini umduğunu söyledi.

Kapadokya Hill Hotel ve Spa satış pazarlama Müdürü Emrah DÜLGAR da,Kapadokya Bölgemizi ve otelimizi tanıtmak adına fuar alanlarinda etkin rol oynayarak tanitim katkılarına Ertaş Grubun destegi ile son hiz devam etmektedir.