İzmir’de 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen Travel Turkey İzmir fuarında Kapadokya Hill Hotel & Spa’yı temsilen katılan Otel Müdürü Sn.Tolga ELMASTAŞLI bölgenin tanıtılmasında etkin rol oynayarak Kapadokya bölgesinin tanıtım organizasyonunda yer almış ve bölgenin gerçek değerlerine sahip çıkarak,Kapadokya bölgesine ait kültür değerlerini yansıtmayı kendine rol edinmiştir.

Turizm ve Kültür bakımından Kapadokya bölgesi peri bacaları,sıcak hava balonu,yer altı şehirleri,mağara’dan oyma odaları ve dini inançların bütünü ile yapılması sağlayan kiliseleri ile meşhurdur.

Kapadokya Hill Hotel & Spa,Göre Kasabasında ilk ve tek olan otel unvanına sahiptir.Nevşehir şehir merkezi ve yeraltı şehir müzelerine yakınlığı ile popülaritesini artırmıştır. Otel konseptinde var olan 25 geniş ve ferah odaları,çok amaçlı kullanılan SPA’sı ve toplantı salonu ile mükemmel yöresel lezzetlerin buluştuğu restaurantın’da,bölge’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin,iş adamlarının ve acenteler ile sektöre hızlı bir giriş yapmayı başarmıştır.

Dünyanın bir çok ülkesinden gelen turistlerin özellikle bu yapılara karşı duydukları hassasiyet ve sıcak hava balonu ile Kapadokya  bölgesini hem yerden hem de gökyüzünden rahatça dolaşabiliyorlar olmaları ve bölgenin daha çok turist çekmesini sağlamaktadır.

Bu rolde turizm fuarları hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen tur operatörleri,acenteler ve münferit olarak ziyaret eden kişilere daha rahat bir şekilde sunulmasını sağlamaktadır.

Bu husus’da Kapadokya Hill Hotel & Spa ,bölgenin tanıtılması yönünde turizm’e destek ve turizm’e bilgi amaçlı olarak fuar’lara katılıp hem münferit hem de kurumsal kimliği ile yön verme arzusundadır.