Dorak Holding'in davetlisi olarak, Kapadokya’da çeşitli yatırımlarda bulunmak üzere Japonya Saga Eyaletinden bölgemize gelen konuk heyetle Nevşehir Protokolü Double Tree by Hilton Avanos Otel’inde toplantı düzenlendi... - FİB Haber Özel -

Japonlar, Kapadokya'ya yatırım yapmaya hazırlanıyor'
 日本人はカッパドキアに投資する準備をしている


Dorak Holding İnsan Kaynakları Müdürü Gamze Tarsuslugil FİB Haber Merkezimize yaptığı basın açıklamada;

8 Kasım 2014 Cumartesi günü DoubleTree by Hilton Avanos  Otel’inde Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Milletvekilleri Av. Murat Göktürk, Ahmet Erdal Feralan, Av. Ebubekir Gizligider, Avanos Kaymakamı  Mustafa Eldivan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Seyit İnce, Dorak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pilav, ve Dorak Holding Kapadokya Bölge Yetkilileri ile Japonya Saga Eyaletinden gelen 5 kişilik heyetin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Japonya Saga Heyeti, Nevşehir'e Geldi! 日本佐賀代表団はネヴシェヒルに到着!

Nevşehir’in idari ve siyasi önemli isimlerinin katıldığı toplantıda Saga Eyaletinden gelen ve Kapadokya’da çeşitli yatırımlarda bulunmak isteyen heyete Kapadokya’nın tarihi, coğrafi, ekonomi yapısı ve Dorak Holding’in çalışmaları hakkında bir sunum yapıldı. Saga Eyaletinden gelen heyet, balon, seramik, bölgede yapılan futbol kampları, besicilik ve helal kesime yönelik yatırımlarla ilgilendiklerinden sunumda özellikle bu başlıklara yer verildi.

Ve Japonlar Kapadokya'yı Keşfetti...!  
日本のカッパドキアは発見しました...! 

Japonya'nın Saga Eyaletinden gelen heyet özellikle sıcak hava balonculuğu faaliyetlerinin Saga’da  da başlaması temennisinde bulundu. Dorak Holding Saga’da Balonculuk faaliyetleri ile ilgili araştırmalarına ve girişimlerine başladı. 

日本におけるCappadochiaサーガ