Kapadokya, ABD New York’ta gerçekleştirilen “NEW YORK TRAVEL TİMES SHOW” fuarında tanıtılıyor. 

ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda Kapadokya'yı KAPTİD Başkanı Yakup Dinler temsil ediyor.
 

Türkiye saati ile 16:00'da açılışı gerçekleştirilecek ve bu yıl 16.'si gerçekleştirilen uluslararası fuarda Kapadokya doğal, kültürel, turistik ve tarihi değerleri ile tanıtılacak. Türkiye'ye ayrılan bölümde yer alan Kapadokya standının ziyaretçilerinden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ABD’nin kültür başkenti New York’ta düzenlenen ve Kuzey Amerika kıtasının en büyük seyahat fuarı olan “The New York Times Travel Show” 550 katılımcı tarafından temsil edilen 170 destinasyon ile  25 – 27 Ocak 2019 tarihleri arasında 16. kez kapılarını açıyor. Jacob K. Javits Center’ın ev sahipliği yaptığı, dünya seyahat endüstrisinin gözde etkinliklerinden biri olan New York Times Travel Show bu sene yine konferanslarla, gösterilerle, özel oturumlarla, dolu dolu bir içerik sunuyor. Programın son gününde turizm profesyonellerine özel panel düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl fuarın ana sponsoru (Presenting sponsor) Türk Hava Yolları (THY), Kültür ve Turizm Bakanlığı Washington Kültür ve Tanıtma Müşavirliği de önceki yıllarda olduğu gibi yine fuara “Silver sponsor” olarak katılım sağlamıştı.

"The New York Times Travel Show" seyahat fuarı, 27 Ocak pazar gününe kadar açık olacak.