KAPTİD Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler, Türkiye Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi, ATİD Başkanı  ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Birol Akman, ATİD Başkan Yrd. Sn. Ali Cenk Yorulmaz; Nevşehir Valisi ve Kapadokya Alan Başkanı İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Kübra Kurtoğlu'nunda eşlik ettiği ziyarette Nevşehir Valisi Sezer Becel'e TGA ve TÜROFED çalışmaları hakkında bilgi verip, Kapadokya'nın tanıtımı noktasında neler yapılabileceği noktasında istişarelerde bulunuldu.

Görüşme Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Yakup Dinler'in Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel'e TÜROFED plaketi takdimi ile son buldu.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Sayın Valimiz ve Kapadokya Alan Başkanı Sn. İnci Sezer Becel Hanımefendi'yi ziyaretlerimizde, TGA ve TÜROFED çalışmaları hakkında bilgi verip, Kapadokya'nın tanıtımı noktasında neler yapılabileceği noktasında istişarelerde bulunduk. Yakın ilgisi ve makamında bizleri kabul ettiği için Sayın Valimize şükranlarımızı sunarız." dedi.