Kapadokya, 03-05 Nisan 2018 Tarihleri Arasında Brezilyanın Sao Paulo Kentinde Düzenlenen World Travel Market Latin Amerika Fuarında Tanıtılıyor.

Sektörün önde gelen şirketlerini ve üst düzey yetkililerini bir araya getiren fuarda Kapadokya’yı TÜRSAB Kapadokya Byk Başkanı Coşkun Kırtıl ve Ertan Demirbaş temsil ediyor.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde Kapadokya’nın daha etkin bir şekilde tanıtılması için tek çatı altında oluşturulan ve alınan karar gereğince 2018 yılında katılımına karar verilen fuarlardan birisi olan ve Brezilya'da düzenlen World Travel Market Latin Amerika Turizm Fuarı’’nda Kapadokya Bölgesi doğal, kültürel, turistik ve tarihi değerleri ile tanıtılıyor. Türkiye'ye ayrılan bölümde yer alan Kapadokya standı ziyaretçilerin akınına uğruyor.

TÜRSAB Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kırtıl; “WTM Latin Amerika Turizm Fuarı uluslararası açıdan önem arzeden bir fuar etkinliğiydi. Kapadokyamız’ı en güzel şekilde tanıtmak için Brezilya’da bulunuyoruz. Brezilya-Türkiye dostluğunu ve turizmini pekiştirmek için bir araya geldik. Brezilya’da Kapadokya’ya çok yoğun bir ilgi var, insanlar Kapadokya’yı çok seviyorlar, özellikle sıcak hava balon gezilerine hayranlar. Umuyorum ki çabalarımız sonuç verecektir. Bu bakımdan bölge adına Latin Amerika fuarında bulunmaktan son derece mutlu olduk.” dedi.

Fuar, 05 Nisan 2018 Perşembe gününe kadar açık olacak.