Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi tarafından 12 -18 Mayıs tarihinde Ebeler ve Hemşireler Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte Balon gezisi kazanan talihliler Cappadocıa Voyager Balonla Kapadokya semalarında unutulmaz bir gezi düzenlediler.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat Kapadokya semalarına yaptıkları bu unutulmaz uçuşun keyfini bakın nasıl anlatıyorlar..

Kapadokya'yı Her sabah semayı dolduran ve görsel bir şölen sunan onlarca sıcak hava balonunu izlemek, bir yüksek tepede  oturarak lav, rüzgar ve yağmurun eseri çarpıcı yer şekillerini birlikte seyretmek, Persler’in “Güzel Atlar Ülkesi” olarak adlandırdığı Kapadokya semalarında untulmaz bir keyif yaşamak için ilk deneyiminde heyecanıyla Cappadocıa Voyager Balon'un Sabah saat 06:00’da özel araç ile alınarak Göreme’ye hareket eden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve çekilişin talihli isimleri Balon turuyla unutulmaz anlar yaşadılar.

Kuşbakışı Kapadokya
Cappadocıa Voyager Balon'un Sıcak hava balonuyla yavaş yavaş yükseldiğinde karşımızda tüm heybeti ile duran Erciyes dağını görüyoruz. Uçhisar ve Kayseri arasındaki eski İpekyolu’nu, Göreme Açıkhava Müzesi’ni, Avanos’u, Çavuşin kasabasını tepeden görüyoruz. Peribacaları ile olu Güllüdere Vadisi ile bölgenin merkezindeki Kızılçukur Vadisi’nin üzerinden uçuyoruz.

Yaklaşık 600 metre yükseklikte altımızda harika bir yeryüzü görürken gökyüzü de bizimle beraber uçan diğer balonlarla renkleniyor.  Biz ve balonda beraber uçtuğumuz İtalyan ve Amerikalı turistler dahil hepimiz gördüğümüz manzara ve yaşadığımız deneyimden dolayı adeta sarhoş olmuş durumdayız.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamsında,Bu muhteşem deneyimle Ebeler ve hemşireler günü programımızda balon turu kazanan arkadaşlarımız balonla Kapadokyayı kuşbakışı izleme şansı buldular ...Sağlamış oldukları katkıdan dolayı Cappadocıa Voyager Balon'a Sağlıksen Nevsehir şubesi olarak teşekkür ediyoruz dedi....