Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nin ödül töreni Paşabağları’nda gerçekleştirildi.

Siyaset, sanat ve turizm dünyasından çok sayıda önemli isimlerin katılımlarında düzenlenen törende, Bölge, ülke, şehir, gastronomi, hizmet, spor, kültür, ekolojik turizm, etkinlik, tv programı, timelapse kategorileri ve jüri özel ödülleri sahiplerini buldu.

'Kapadokya Turizm Filmleri Festivali'nde ödüller sahibini buldu...

Törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sevdamız Nevşehir’imizde 3 gündür eşsiz bir şekilde devam eden Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nin ödül törenini Paşabağları'nda değerli katılımcılarımız, yerli ve yabancı konuklarımızla muazzam bir ödül töreniyle hep birlikte tamamladık. Hayırlı olsun." dedi.

Kapadokya her sene sizleri bekliyor...

Uluslararası Kapadokya Turizm Filmleri Festivali'nin ödül töreninde konuşan Milletvekili Açıkgöz şunları ifade etti; "Dünyada eşi ve benzeri olmayan fantastik, mistik, dünyanın en güzel coğrafyasına ve en güzel şehrindesiniz. Sinemanın toplum üzerindeki gücünü biliyoruz. Kapadokya’yı daha da iyi tanıtacak Uluslararası Turizm Filmleri Festivali bu yıl Nevşehir Belediyesi ev sahipliğinde tamamlandı. Festivalde ödülü hak eden çalışmaları ve tüm katılımcılarımızı kutluyorum.

Özellikle TC. Kultur Turizm Bakanımız Sn Mehmet Nuri Ersoy’a, film festivali komitesine, şehrimizin değişimine katkı sağlayan Sn Rasim Arı Başkanıma ve Sevdamız Nevşehir’in tanıtımına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. #TurizminKalbindeFilmFestivali ????????  #Türkiye

Medeniyetlerin Beşiği, Turizmin Başkenti Kapadokya'mızda Dünya Buluştu... 

Festivalin Nevşehir Kapadokya Bölgesinde yapılmasının önemine dikkati çeken Açıkgöz; Uluslararası Turizm Filmleri Festivali; doğal stüdyosu, eşsiz güzellikleri, peribacalarıyla bezenmiş manzarasıyla Sevdamız Nevşehir, Kapadokya'mızda gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı tüm konuklarımızı her daim bekliyoruz..." ifadesini kullandı.

Türkiye'deki turizm potansiyelini tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtmayı amaçlayan ve 45 ülkeden 350 filmin başvuru yaptığı organizasyon, festival komitesi ile ödül kazananların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.