Rusya fuarının ardından merakla beklenen UITT Ukrayna Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, kapılarını bugün açtı. Türkiye, Ukrayna’nın Kiev kentinde gerçekleştirilen fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın açtığı 400 metrekarelik stant ile temsil ediliyor.

Kapadokya, UITT Ukrayna Fuarı'nda açılan stantta tanıtılıyor

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici'nin de katıldığı tanıtım çalışmalarında fuar alanına gelen ziyaretçiler Kapadokya standına ilgi gösterdi.
 Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Baki Alkaçar , Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci ve Ukrayna Devlet Turizm Ajansı Başkanı Ivan Liptuga fuarda Kapadokya standını gezerek İl Müdürü Ekici'den bilgiler aldı.​

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, fuarın ilk gününde Kapadokya standına geçen senelerden daha fazla ilgi olmasından memnun olduklarını, Ukrayna Fuarında da Kapadokya'ya yı en iyi şekilde tanıtmak için çalışacaklarını aktardı. 

Bugün başlayan fuar 31 Mart’ta sona erecek.

Fuar, Türkiye’nin Rusya’dan sonra en çok güvendiği Ukrayna pazarının bu sene nasıl bir performans ortaya koyacağının sinyallerini görme açısından büyük önem taşıyor. 

Fuara Bölgeden seyahat acentaları'da katılım sağlıyor. STONE PARK TRAVEL Muzaffer Büyükbaş ve Yama Tour Mehmet Keçeci'de Fuar da yer alıyor.
İşte Türkiye ve Kapadokya standları ve turizmcilerimiz: