Ankara’da bugün başlayan Kooperetifler fuarına 81 ilden 170 kooperatıfın katıdıgı Ankara tırcaret odası(ATO) congresium da İlimiz Nevşehir'i temsilen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi katıldı.

Ticaret Bakanlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı ‘küresel ekonomiye kooperatif etkisi’ teması ile 5-8 Aralık tarihleri arasında ATO Congresium kongre ve sergi merkezinde ziyaretçileriyle buluşuyor. Fuarda Kapadokya ve Nevşehir'i S.S. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi temsil ediyor.

Fuarda el sanatlarının yoğunluğu dikkat çekmektedir. Kadın kooperatifleri ve diğer üretici kooperetıflerinde bulunduğu ayrıca bunun yanında Türkiye'de örnek kooperatıf olan Göreme Turizm Geliştırme Kooperatifi de büyük ilgi çekiyor. İlimız Nevşehir ve Kapadokya’yı hatta Türkiye'yi temsil eden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz yaptığı açıklamada poster broşür tanıtım malzemelerinin yanı sıra kuru üzüm, kabak çekirdeği gibi yöresel ikramları ile de en iyi şekilde tanıtımızı yapıyoruz" dedi.