Kapadokya bölgesinin aktivite sağlayıcılarından Kapadokya Doğa Sporları ve Spor Organizasyonları Turizm Şirketi (KADOST), İstanbul Atlı Okçuluk Gösteri Ekibi ve ünlü oyuncu Cemal Hünal ile birlikte Kapadokya’da “Atlı Türk savaş oyunları” gösterileri sunacak.

KADOST, yeni, güzel ve farklı bir programla daha ilerleyen günlerde vatandaşlarla buluşacak. İstanbul Atlı Okçuluk Gösteri Ekibi ve ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın katılımları ile “Atlı Türk savaş oyunları gösteri programı’’ temmuz ayı itibari ile Kapadokya’da 3 ay boyunca gösterime sunulacak.

Programın satış temsilciliğini KADOST, Genel Koordinatörlüğü’nü Abdullah Bal, Teknik Koordinatörlüğü’nü ise ünlü sinema oyuncusu Cemal Hünal üstleniyor.

Türk kültürü ve Türk tarihinin tanıtımı adına önemli bir çalışma olan etkinlikler, turizm amaçlı olarak Göreme Belediye Başkanlığı’nın katkıları ile Göreme Beldesi’nde, ekim ayı sonuna kadar devam edecek.

Etkinlikleri takip etmek isteyenler, atlı Türk savaş Sanatları kurguları, atlı akrobasi gösterileri, Türk savaş silahlarından kılıç, ok, mızrak, kamçı kullanımı gibi çeşitli regreasyon ve eğlence gösterilerini izleme fırsatı bulacak.