Merkezi Nevsehir'de bulunan kadost,  Doga Sporlari Kurslari, Doga Sporlari Turlari, Spor Organizasyonlari üzerine hizmet veren profesyonel bir kurulustur. Dogal hayati ve dogal kaynaklari korumak, kaliteli ve güvenli hizmet vermek, kaliteli malzeme kullanmak, profesyonel, tecrübeli ve alaninda yetkili personellerle çalismak, Kadost'un en çok hassasiyet gösterdigi konulardir. Profesyonel ruhla sürekli büyüyen Kadost, gelen talepler ve yogun istek üzerine çalismalarina sistem kazandirarak hizmet arzini genisletme karari almistir. Bu dogrultuda bireysel hizmetlerden, kurumsal lojistik hizmetlere geçis yapan Kadost, Doga Sporlari Turlari, Doga Sporlari Kurslari ve Spor Organizasyonlari alanlarinda, Turizm Seyahat Acentalarina, Okullara, Spor Federasyonlarina, kurum ve kuruluslara hizmet vermektedir.

      Kadost bünyesinde, hizmet kalitesini ve hizmet alanini gelistirmek adina çesitli departmanlar olusturulmustur.

 Bu departmanlar:
-AR-GE (Yeni sportif branslari ve degisik kombinasyonlu tur programlarini Kapadokya'ya kazandirmak için çalisir)
- Doga Koruma Kurulu (Doganin ve kaynaklarin korunmasi hususunda rehberlik saglar.Kadost programlarinin dogaya zarar vermesini engeller, denetler, gerekli tedbirleri alir. Dogayi korumak adina çalismalar yürütür)
- Sosyal Sorumluluklara Destek Kurulu (Sosyal ve insani projelerde yer alir, gerekli destegi verir, sosyal sorumluluk görevlerini yürütür.)
-Teknik Departman ( Sportif branslarin koordineli çalismasini saglar, denetler, kaliteli hizmet vermek için gerekli tedbirleri alir.)
- Turizm ve Seyahat Acentasi Departmani (Kadost'un yetkili Turizm Seyahat Acentasi'dir. Anahita Travel Agency )
- Pazarlama ve Satis Departmani (Yurt içi ve Yurtdisi program satislari,  pazarlama, tanitim islerini yürütür.)  
-Spor Organizasyonlari Departmani (Yarisma, maç, kamp gibi sportif organizasyonlarda, lojistik destek çalismalarini ve spor organizasyonlarini koordine eder.)
- Web ve Reklam Departmani  (Kadost'un Turizm ve Seyahat Acentalarina, Okullara, Bireylere, Kurum ve kuruluslara daha kolay ulasabilmesi için gerekli WEB. islerini yürütür. Online bilgi ve rezervasyon, facebook, twiter hizmet takibini yürütür. kadost hizmetlerinde kullanilan malzemelere verilen reklam hizmetlerini koordine eder. MOS Interactive)
 
 
           15 Farkli aktivitesi ile,  Kapadokya'da yapilmayan tur paketleri hazirlayan kadost, her geçen gün yaptigi kombinasyonlarla yeni tur seçeneklerini cazip fiyatlarla tüketicisinin begenisine sunmaktadir.

       
Kapadokya da seyre dalmak Balonla Kapadokya yı keşfetmek için tartışmasız Kapadokya Bölgesinin bir numaralı markası ROYAL Ballona davet ediyoruz sizleri...

İşte İletişim Adresi;

Adres : Avcilar Mahallesi, Dutlu Sokak, No: 9, Göreme - Nevşehir / TÜRKİYE.
Telefon : +90 384 271 33 00
Fax : +90 384 271 33 03
GSM : +90 549 271 33 00
E-posta : royal@ Signroyalballoon.com
Web Adresi : www.royalballoon.com