Kapadokya'da temizlikçilikle iş hayatına atılan Fatma Erdoğan devletten aldığı hibeyle otel sahibi oldu.

Fatma Erdoğan isimli bayan girişimci Oda temizliğiyle başladığı iş hayatında şimdi otel sahibi oldu. TKDK dan aldığı hibeyle Yatırımın yarısını bedavaya getirdi ve Kapadokya da otel sahibi oldu.

Fatma Şahin TKDK dan otel kurmak için karşılıksız para aldı ve patron oldu...

Temizlikçilikten Patronluğa bir başarı öyküsü...

Gerekli şartları sağlayanlar için 42 ilde AB ve Devletin ortak girişimiyle bu güne kadar milyonlarca lira para dağıttı dahası bir o kadar daha dağıtmak için girişimcileri bekliyor...

Tam bir başarı öyküsü Fatma Erdoğan, çevresinde başaramassın dediler ama kulak asmadı çocuğununda desteğiyle hayaline kavuştı. Erdoğan şimdilerde girişimcilere seslenerek;- Pes etmesinler güçlü olsunlar vazgeçmesinler dedi.

Fatma Şahin TKDK dan otel kurmak için karşılıksız para aldı ve patron oldu Show TV bunu ana haber bültenine taşıdı...

Konuya ilişkin olarak Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın En İyi Bürokratı seçilen TKDK Nevşehir İl Koordünatörü Murat Asiltürk ise şunları söyledi..


Kadın girişimcimiz, Show Ana Haber’de...

TKDK’dan destek alarak hayalindeki işletmeyi kuran kadın girişimcimiz, Show Haber’e konu oldu 

612 kadın yatırımcılarımızdan biri olan Fatma Erdoğan, Kurumumuzdan aldığı hibe ile yıllardır hayalini kurduğu otelini faaliyete geçirdi. 

Otel çalışanı olarak başladığı sektörde şimdi otel sahibi olarak hizmet vermeye devam eden Fatma Hanım, Kurumumuza şükranlarını belirtti.