Kapadokya bölgesine düzenlenen SATEF'in tanıtım ve satış çalışmaları çerçevesinde Agoras Fuarcılık Genel Müdürü Mehmet Dükkancı 27 Kasım 2015 akşamı KAPHİB - Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Levent AK’ı ziyaret etti.

Görüşmenin başında KAPHİB - Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Müdürü  Levent Ak, Mehmet Dükkancı’ya Kapadokya turizmini uluslararası arenada tanıtmak için yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. KAPHİB olarak bölgenin tanıtımı için bölgedeki tüm kurumlarla güçbirliği yaptıklarını anlattı. Yaptıkları çalışmaların sonucunda elde ettikleri güzel sonuçlar hakkında bilgiler verdi.

Agoras Fuarcılık Genel Müdürü Mehmet DÜKKANCI, Levent AK’a SATEF - Seyahat Acentaları ve Tedarikçileri Fuarı'nın çerçevesini anlattı. Dükkancı SATEF'in ülkemizde ve yurt dışında düzenlenen klasik turizm fuarlarından farklı olarak, iki gün boyunca turizm esnafı ve turizm tedarikçilerini, seyahat acentaları ile somut iş görüşmek maksadı ile düzenlendiğini anlattı. SATEF’in bölge ve destinasyon tanıtımından ziyade, bölge esnafı ile bölgeye turlar getiren acentaların kendi içlerindeki ticareti geliştirmek maksadı ile tanışmak, ilişkileri tazelemek, teklif istemek, ürün ve hizmet tanıtmak, kontratların ön görüşmelerini yapmak amacıyla düzenlendiğini anlattı.

Dükkancı, KAPHİB - Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği’ni SATEF'ten ortak bir Kapadokya standı alarak, pazara yeni giren, tek başına katılma konusunda çekinceleri olan turizm esnafına önderlik etmeye davet etti.