CCR Hotel Kalite, Liderlik, Teknoloji & Yenilikçilik alanlarında üstüne aldığı sorumluluğu yerine getirerek bu ödülle Türkiye'yi iş dünyasında derece başarılı olarak temsil ettiğini gösterdi. İsviçre'nin Cenevre kentinde, Intercontinental Otel'de düzenlenen BID - Business Initiative Directions 2013 Uluslararası Kalite Ödülleri töreninde ödül CCR Hotel Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu'ya verildi.

ÖDÜL ALANLARA SORUMLULUK YÜKLÜYOR
İş dünyasından seçkin kişilerin ve diplomatik heyetlerin katıldığı gecede ev sahipliği yapan BID başkanı ve CEO'su Jose E.Prieto "Ödül sahipleri, hizmet verdikleri alanlarda liderlik, teknoloji ve yenilikçilik konularında birer sembol oluşturuyorlar. Bu ödüller onlara büyük sorumluluklar yüklüyor. Kalitenin geleceğe taşınması ve sürdürülebilir olması konusunda söz veriyorlar" dedi.
BULGURLU: HER ZAMAN EN İYİ KALİTE
Imar Press Medya Grubub'nun sponsor olduğu Cenevre'de düzenlenen ödül gecesinde dünyanın önemli turizm kuruluşları kısa adı ISAQ olan International Star for Quality Award ödülleriyle kalite ve mükemmelliğe olan bağlılığı onaylanıyor.
Cappadocia Cave Resort & SPA adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu, sektörde liderliğinin devam etmesi için yönetim biçiminin geliştirilmesinin sürdürülebilirliği için kalite olgusunu görevlerinin odak noktası yaptıklarını söyledi.
BU ÖDÜLÜ KAPADOKYA VE ÇALIŞANLARIMIZ SAYESİNDE KAZANDIK
Bulgurlu Başkan ve CEO Sayın Jose E.Prieto'dan ödülü alırken "Böyle bir ödüle layık görülmek gurur vericidir. Bu prestijli ödülü bunu bize sağlayanlara ve çalışanlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.
Didem Bulgurlu bu nedenle teşekkürlerini şöyle açıkladı:
Teşekkürler sevgili ekibim; Bahçevanından departman şeflerine, en başından beri aynı özveri,sevgi ve sabırla çalışan 126 kişiye teşekkür ederim. İnancınız ve gayretiniz için...
Teşekkürler Kapadokya; İçinde barındırdığın mistik atmosferin,tarihin , peri bacaların,yeraltı şehirlerinle, sıra dışı ve romantik bir destinasyon olarak asıl sen bizim işletmelerimize değer katıyorsun.
Teşekkürler Mustafa Çankaya; Bu inanılmaz ve farklı projeye bizi de dahil ettiğiniz için... Sadece otel sahibi değil aynı zamanda bizlere bir ağabey bir arkadaş olduğunuz için.
Çankaya bir otel inşa etmedi. Binlerce yıldır uyumakta olan mağaraları restore etti ve bir köyü hayata kazandırdı.
Cappadocia Cave Resort & SPA sadece bir otel değil, lüksü sanata çeviren, Padişah Restaurant'ta Türk yemeklerini şölene dönüştüren ve Leea Spa'da mükemmel hizmet veren bir işletme olarak tanınıyor.