NEVŞEHİR/FİBHABER-Gizemli Kapadokya bölgesinin gizemli kalmış büyük el  Sanatçılarından Yüksel Eren 3 Ekim 1960 tarihinde Göreme de doğdu. Sanatçı ruhu ve Kapadokya ya olan büyük aşkı kendisini kısa sürede yörenin de sevilen ve saygın bir kişisi olarak Kapadokya nın gönüllü tanıtım elçisi olarak kabul gördü.

Öyleki Dünyanın dört bir tarafından gelen yerli ve yabancı turistlere Kapadokya ve Göreme temalı hediyelik eşyaların satışını yapan Eren yaptıkları eserleriylede büyük ilgi görüyor.

Sanatçı Eren yaptıkları eserleri şimdiye kadar Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Ömer Döngeloğlu başta olmak üzere bir çok sanatçı ve siyasilerdende büyük ilgi görmüş.


 Kapadokya'yı eliyle tanıtıyor...

Kapadokya’nın eşsiz köşelerinden Göreme kasabasında yaşayan ve Göreme Esentepe mevkiinde ki atölye ve satış yerinde kendisine ait eserleri sergileyen Sanatçı Yüksel Eren FİB Haber Merkezimize Kapadokya’mıza kimse  El sürmesin,bıraksınlar biz yöre insanları Kapadokyamızı en güzel şekilde koruruz dedi.

 "İçimizden çıkan bir değer Yüksel Eren FİB Haber Merkezimizde..."

Sanatçı Eren konuşmasında, yaptığım çalışmalarımda büyük ilham alarak tablolarıma konu olarak aldığım o güzel Kapadokya artık yavaş yavaş yok oluyor…
Buna Çok üzülüyorum. Kapadokyaya doğasına ve tarihine sahip çıkılması gerekiyor. Binlerce insanın ekmek yediği Kapadokya nın korunması çok iyi tanıtılması ve rant avcılarına fırsat verilmemesi gerekiyor.Ben kendi başıma yaptığım tablolarımla Kapadokya tanıtımı için elimden geleni yapıyorum.

Kapadokya’mıza sahip çıktığımız gibi Kapadokya nın yetiştirdiği Yüksel Eren gibi çok değerli sanatçılarımıza ve değerlerimize de sahip çıkmamız gerekiyor. Kapadokya da sergilenerek satışı yapılan bir çok eserlerin çoğunun Çin malı olduğunu düşündüğümüzde tamamen orijinaline uygun kendi insanımızın yaptığı yöresel el sanatları heykel ve tablolarının kullanılmasını sağlamamız gerekiyor.

Kapadokya Göreme Uçhisar ve Ürgüp adına birçok resimler ile hediyelik eşyalar sergileyerek satış yapan Kapadokya aşığı Yüksel Eren in o eşsiz Kapadokya resimlerinden oluşan Tablolarından sizde almak için:

Sipariş için:

Yüksel Eren : 0 542 375 11 44 nolu telefondan bana bizzat ulaşabilir.