Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, T20 Turizm Bakanları Toplantısı için geldiği Antalya’da Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve TÜROFED Yönetim Kurulu üyeleri, Akra Barut’ta gerçekleştirilen yemekte Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ile 2 saat görüştü. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Bakan Topçu ve TÜROFED yönetimi, 2015 ve 2016 turizm sezonlarını değerlendirdi.

Akra Barut’ta gerçekleştirilen toplantıya, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Başkan Yardımcıları Ahmet Tok, Mehmet İşler, Yavuz Torunoğulları, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Sili, Bülent Bülbüloğlu, Cafer Tayyar Zaimoğlu, Gazi Murat Şen, Gülçin Güner, Mehmet Haluk Beceren, KATİD Başkanı Murat Toktaş, GATOD Başkanı Mete Akcan, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, AKTOB Başkan Yardımcısı Erkan Yağcı, AKTOB Genel Sekreteri Kaan Kaşif Kavaloğlu, AKTOB Yönetim Kurulu Üyeleri Yeliz Gül Ege ve Selçuk Akıltopu, BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala, TÜROFED eski Başkanı ve Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar katıldı.