Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Turizm Sektör Toplantısı"nda turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Kapadokya'ya temsilen Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler katıldı.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, kendine ait Sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımında;" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde gerçekleşen "Turizm Sektör Toplantısı" için Kapadokya'yı temsilen Ankara'dayım. Oldukça verimli geçen ve "Komşunuzu da alın gelin" uygulamasının başlatıldığı toplantıda,
 Türk Turizmini bu darboğazdan çıkarmak adına verimli projeler için adımlar atıldı." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde turizm sektör temsilcilerine hitap etti. 

Turizm sektör temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışındaki vatandaşlarımız için “Komşunu Al Gel” ve “Düğün Vatanda Olur” kampanyası başlattıklarını belirtti. Ülkemizde çalışan yabancılara da “İşin de Burada, Tatilin de Burada” çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye; en güzel denizlerin, dağların, ırmakların, toprakların, ağaçların, güneşin, yemeklerin, meyvelerin, en sıcak, içten gülümsemelerin ve yeryüzünde yaşanacak en güzel zamanların ülkesidir” dedi.