Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi ve aynı zamanda Avanoslu Meşhur Çömlekçi Şaban Topuz, KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Şaban Topuz, KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'i Ürgüp Dinler Otelde ziyaret ederek çalışmaları ve Kapadokya turizmi hakkında bir süre sohbet etti.

Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Şaban Topuz, ziyarette Kapadokya Bölgesinin en önemli yatırımlarından biri olarak Ürgüp Kayakapı Butik Oteli Bölgemize kazandıran Dinler ailesini tebrik ediyorum dedi. Sektördeki başarılarından, turizme sağladıkları katkılarından ve KAPTİD Başkanlığı ile bölge turizmine hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan TOPUZ, Yakup DİNLER’e başarılarının devamını diledi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Şaban Topuz'un bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nazik ziyareti ve mükemmel / emek harcanmış hediyesi için Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi Sn. Şaban Topuz namıdiğer Şaban Usta'ya çok teşekkür ederim dedi.