KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, konu hakkında yaptığı açıklamasında, Kapadokya’da Otelcilik Sektörü Çalışanlarına Yönelik " Protokol ve Sosyal Davranış Eğitimi” 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Dinler Hotels - Nevsehir'de düzenleneceğini ifade etti.

Bu eğitimin temel amacı; protokol, görgü ve davranış kuralları hakkında değerli KAPTİD üyelerimizin üst yöneticilerini bilgilendirmek, sosyal yaşamda ve kurum içerisinde kendilerini değil; mensup oldukları işletmeyi temsil ettiklerine dair farkındalık oluşturmak, işletmelerinin imajı açısından özenli davranmaları konusunda bilinç yaratmaktır.

KAPTİD tarihinde ilk olarak bu eğitim projesini Teknik Destek Programı kapsamında kabul eden AHİKA’ya ve Proje Danışmanımız Sn. Serkan Başar’a destekleri için teşekkür ederiz.

Değerli KAPTİD Üyeleri;
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) tarafından yürütülen, Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen “Kapadokya’da Otelcilik Sektörü Çalışanlarına Yönelik Protokol ve Sosyal Davranış Eğitimi” 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında Dinler Hotels - Nevsehir'de düzenlenecektir.

Eğitim Programı ekte sunulmuştur. Program sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Her KAPTİD Üyesi işletmeden yönetici düzeyinde 2 kişinin (1 asıl 1 yedek) iletişim bilgilerinin [email protected] mail adresine en geç 04 Ocak 2016 / Pazartesi - Saat 15:00'a gönderilmesini rica ederiz.

Program dahilinde katılımlarınızı bekler, iyi günler dileriz.

Selam ve Saygılarımızla;
YAKUP DİNLER | Yönetim Kurulu Başkanı
KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği)