Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansı’na (AHİKA) ilk defa yapılan proje başvurusu olumlu olarak değerlendirilmiş olup değerlendirme sonucunda projemiz desteklenmeye hak kazanmıştır.

KAPTİD tarafından sunulan ve kabul edilen “Dil, Diksiyon Beden Dili, Sosyal Davranış ve Protokol Eğitimi” projesi Kasım ayı içerisinde başlayacak olup, proje yararlanıcıları sadece KAPTİD üyesi işletmelerin üst kademe yöneticilerine yönelik olacaktır.

Bu eğitimin temel amacı; protokol, görgü ve davranış kuralları hakkında değerli KAPTİD üyelerimizin üst yöneticilerini bilgilendirmek, sosyal yaşamda ve kurum içerisinde kendilerini değil; mensup oldukları işletmeyi temsil ettiklerine dair farkındalık oluşturmak, işletmelerinin imajı açısından özenli davranmaları konusunda bilinç yaratmaktır.

KAPTİD tarihinde ilk olarak bu eğitim projesini Teknik Destek Programı kapsamında kabul eden AHİKA’ya ve Proje Danışmanımız Sn. Serkan Başar’a destekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla;

Yakup Dinler
KAPTİD Yönetim Kurulu Başkanı