Aslen Nevşehirli (Gülşehir)olan İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Nevşehir’in Gülşehir ilçesin'de tadilat çalışması devam eden Kepez Otel inşaatını inceledi.

 Resimde daha önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte gelerek incelemelerde bulunduğu Otel binasından görüntü yer alıyor

 

Kartal Belediyesi adına satın alınan ve tadilat inşaatı devam eden otelde incelemelerde bulunan Başkan Öz, çalışmaların tamamlanarak otelin 2013 yılı başlarında hizmete açılacağını söyledi.

 

Öz, tesisin tamamlanmasıyla Gülşehir'de yok olan turizmin canlanacağını, AŞ ve iş konularında yeni bir sektörün oluşacağını belirtti.

 

Gezi sırasında inşaat çalışmaları ve tesis içerisinde yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgi veren Öz, "Otel A-B-C-D-E bloklarından oluşuyor. D ve E bloklarında süit odalar tasarlandı. Bu iki blok Cumhurbaşkanı, ailesi ve korumaları ile birlikte konaklayabilecek şekilde tasarlandı. Diğer otel blokları ise yerli ve yabancı turizme göre tasarlandı. Bölgede bulunan turizm materyalleri ile otelin olağan üstü manzarası tesisin işleyişine önemli bir katkı sağlayacaktır. İnşaat çalışmasının tamamlanmasından sonra iyi bir reklam çalışmasıyla otelin tanıtımını yapmamız gerekiyor. Yurt içinde ve gerekirse yurt dışında bu reklam tanıtımını yapacağız" dedi.

 

Tesiste 400 ile 500 metrekare büyüklükte 4 adet düğün salonu ve "havuz başı resepsiyon" alanı oluşturulduğunu dile getiren Öz, buralarda aynı anda birbirini rahatsız etmeyecek şekilde özel günler için programlar yapılabilineceğini kaydetti.

 

Halka açık yerlerin hizmete girmesi ile Gülşehir'in farklı bir canlılığa bürüneceğini belirten Öz, ayrıca bölge yapı ve mimarisine uygun yer altında 5 metre topraktan oyma otantik bir konferans salonu yapacaklarını söyledi.

 

Başkan Öz, yaptıkları çalışmalarda destek veren Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun'a da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.