Dünyanın en büyük seyahat platformlarından biri olan TripAdvisor, milyonlarca kullanıcısından gelen değerlendirmeler sonucu ortaya çıkan dünyanın en iyi 25 otelinin listesini açıkladı. TripAdvisor'ın internet sitesinde açıklanan listede Türkiye'den de bir otel bulunuyor. 
Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki Dinler Otel'in de sahibi olan Yakup Dinler’in Ürgüp’teki otantik oteli Türkiye’den tek otel olarak listeye girdi.
İşte milyonlarca tatilseverin oylarıyla ortaya çıkan dünyanın en iyi 25 otelin içerisinde Nevşehir ve Kapadokya'nın gururu 
Ürgüp'ten Kayakapı Premium Caves, TripAdvisor'da milyonlarca kullanıcısından gelen değerlendirmeler sonucunda dünyada listeye giren tek Türkiye işletmesi oldu.

Ürgüp ve Türkiye turizmine merhum Mustafa Dinler tarafından kazandırılan Kayakapı işte bu yüzden Ürgüp'ün gururu.

Dünya'nın En İyi 25 Oteli / 12. Sıra Avrupa'nın En İyi 25 Oteli / 3. Sıra Türkiye'nin En İyi 25 Oteli / 1. SıraAvrupa'nın En Lüks 25 Oteli / 12. Sıra Türkiye'nin En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 12. Sıra Konuyla ilgili bilgi veren Dinler Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Dinler, "Dinler Group olarak Türk ve Kapadokya turizminin Dünya'da "en iyileri" arasında temsilcisi olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği olan en başta Kurucumuz - Babamız Merhum Mustafa Dinler olmak üzere olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz" dedi. 

Dinler Group 
1984 yılında Dinler Mocamp - Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 35 yıla yakın bir süredir Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet veriyor.  Dinler Group'un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından "Yüzyılın Projesi" olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013 tarihinden bu yana misafirlerini ağırlıyor. Kayakapı Premium Caves - Cappadocia "Travellers Choice 2015" ödüllerinde de Dünya'nın En İyi 25 Oteli kategorisinde 24. sırada yer alarak bu ödülü ülkemiz turizmine kazandırmıştı.