Kaymaklı Belediyesi, Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020'ye katılacak.

Bu yıl 30 Ocak- 2 Şubat tarihlerinde 24'üncüsü düzenlenen EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş ortaklığında İstanbul TUYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Doğal, kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanıtılacağı Kaymaklı, EMITT 2020 'de turizm sektör temsilcileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 

2020 EMITT Fuarı'na katılacaklarını söyleyen Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, 3. Salonda B170 nolu Kapadokya standında yer alacaklarını belirtti.

Başkan Çekiç, "EMITT, dünyanın en büyük dört turizm fuarından birisi. Her yıl 60.000’in üzerinde turizm profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen turistleri ağırlıyor. Kaymaklı Belediyesi olarak biz de beldemizin ve bölgemizin turizm değerlerini turizmcilere ve tatilcilere anlatmaya yönelik bu büyük organizasyona katılıyoruz. Kapadokya stantımızda beldemizin ve bölgemizin sembol değerleri ile turistik çekiciliklere ait görselleri sunarken, ziyaretçilerimize yöresel ürünlerimizden ikramlar yapacağız. Yeraltı şehri ziyaretçi sayısı hedefimiz bir milyon ve fazlası dolayısıyla iyi çalışmamız lazım. 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta herkesi Kapadokya ve Kaymaklı standımıza bekliyoruz" dedi.