Kapadokya Turizmcileri,  Kolombiya ve Meksika'da Kapadokya Bölgösini tanıtılıyor. Bu anlamda ilk olarak Kolombiya'nın Başkenti Bogota'da Kapadokya tüm yönüyle tanıldı.

Bölge tanıtımı için Kolombiya'da bulunan KAPTİD Başkanı Yakup Dinler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Kapadokya Alan Başkanlığı himayesinde yaptığımız Türk Hava Yolları, KAPHİB, KAPTİD, TÜRSAB Kapadokya BTK ve Nevşehir Ticaret Odası'nın destekleriyle Kapadokya'dan 16 firmanın katıldığı Kapadokya Tanıtım Workshopları'nın 1. ayağını Kolombiya'nin başkenti Bogota'da bulunan Four Points by Sheraton otelinde 60'a yakın Bogota acentasının katılımı ile büyük bir başarı ile gerçekleştirdik.

İspanyolca olarak yapılan Türk Hava Yolları ve Kapadokya sunumunun ardından B2B görüşmelere geçildi ve etkinliğe katılan firmalar kendi tanıtımlarını Bogotalı acentalar ile bire bir gerçekleştirme şansına sahip oldu.

Etkinliğin sonunda katılım gösteren Bogota acentaları arasında yapılan çekilişle bir şanslı kişiye 2 kişilik Bogota - Nevşehir / Kapadokya uçak bileti ve Kapadokya "full paket" (otel+balon+tur) hediye edildi.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

2. etkinliğimiz Pablo Escobar'ın şehri Medellin'de olacak.

Kolombiya'da Kapadokya Rüzgarı videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!