Nevşehir ve Kapadokya'nın şifa kapısı Kozaklı, Türkiye'nin, Doğu Akdeniz'in ve Avrasya'nın en büyük fuarı olan 24. EMİTT 2020 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına adeta çıkarma yaptı. 

Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal, KOZTEB Dernek üyeleri ile İstanbul Beylikdüzü fuar Merkezinde gerçekleştirilen EMİTT 2020 Turizm Fuarı'nda tam kadro yerlerini alarak, Kozaklı standında, termal su kaynakları ve termal tesislerini Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıtıyor.

Tarihi ve doğal güzellikleri yanında, özellikle Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü, Sağlık turizmin gözde mekanı Kozaklı ilçesi Emitt fuarında büyük ilgi görüyor. Şifa dağıtan kaplıcasını tanıtmak için fuarda yerini alan Kozaklı Termal Tesisleri Birliği KOZTEB, kurduğu stantta ziyaretçilere kil maskesi hediye etti. 

Kozaklı Termal Birliği (KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal, Emitt Fuarında yerimizi alarak ilçemiz ve Termal kaplıcalarımızı misafirlerimize tanıtıyoruz. Gösterilen ilgiden oldukça memnunuz." dedi.

Ünal; " Kozaklı kaplıcaları, sıcak su ve çamur banyolarıyla sıcak suyun mineral değerlerinin çok yüksek olmasından dolayı kireçlenme, romatizma, bel fıtığı, siyatik, kadın hastalıkları gibi bir çok hastalığa şifa olmaktadır. Kozaklı’ya şu anda Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz mevcut. Ayrıca, Kozaklı'ya gelindiğinde 3 turizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Kozaklı’da sağlık turizmini, Kapadokya’da medeniyetler turizmini, Kayseri Erciyes’te de kayak turizmini aynı anda yaşama fırsatını yakalıyorsunuz. Sağlığını düşünen tüm misafirlerimizi Kozaklı ilçemize davet ediyoruz…" ifadelerine yer verdi.

30 Ocak-02 Şubat 2020 tarihleri arasında her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak Kozaklı standımıza bekleriz...