Nevşehir’de düzenlenecek olan toplantı,ziyaret ve incelemelere katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Valilik ziyaretlerinde; Vali İlhami Aktaş, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir ve Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan, Valilik Fuayene Salonu’nda Valilik Şeref Defterini imzaladı ve ardından da Valilik Makamına geçildi.

Vali İlhami Aktaş’tan bilgiler alan Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan, Nevşehir’de Kapadokya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“İlimize teşriflerinden dolayı şahsım ve Nevşehirli hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum” diyen Vali Aktaş ise, ziyaretin anısına Bakan Yardımcısı Sayın Demircan’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Halkalı Hitit takdim etti.

            Makam ziyaretlerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici de hazır bulundu.

Valilik Makamında, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan ve beraberindeki heyet ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile yapılan Koordinasyon Toplantısının ardından, İlimizdeki diğer programlara geçildi.