TÜROFED Başkan Yardımcısı, KAPTİD Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler, FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Mustafa Öz'ün de eşlik ettiği ziyarette, Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler'i FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve gazetemiz çalışanları karşıladı.

Gazete çalışmaları hakkında Çapacı’dan bilgi alan Fahri Konsolos Yakup Dinler, Nevşehir yerel basınını ilgiyle takip ettiğini söyledi. Gerek internet ortamında, gerekli yazılı basından Nevşehir Kapadokya Bölgesi haberlerini yakından takip ettiğini kaydeden Dinler, Pandemi sürecinde turizm sektörü için Nevşehir yerel ve ulusal basın mensubu gazetecilerin gösterdiği hassasiyetleri için teşekkür ederek, FİB Haber Gazetesi’nin tüm kadrosuna kolaylıklar ve başarılar diledi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne ait aracın kundaklanmasıyla ilgili olarakta geçmiş olsun dileklerini ileten Fahri Konsolos Dinler, olayın en kısa sürede aydınlatılarak bu çirkin saldırıyı yapanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da bu nazik ziyaretinden dolayı TÜROFED Başkan Yardımcısı, KAPTİD Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.