Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve il yönetim kurulu üyeleri ,Kapadokya Turistik Otelciler & İşletmeciler Derneği (KAPTİD) başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen, Turizmci iş adamı Yakup Dinler'i iş yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunup, hediyelerini takdim ettiler. 

MHP Nevşehir Heyeti, KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler'le Bölge ve turizm konularında bir süre sohbet etti. 
 

MHP Nevşehir İl Başkanı Kaya, "Turizm sektörünün önemli lokomotiflerinden olan Dinler Grup'un Başarılı Turizmcisi Genç kardeşimiz Yakup Dinler'in Kapadokya bölgesi tanıtımı için çok önemli çalışmalarda bulunan böyle bir kuruluşun başına tekrar seçilmesinden son derece mutlu olduğunu dile getirerek, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAPTİD Başkanı Yakup Dinler de; "Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sayın İlhan Kaya ağabeyimin değerli hediyeleri ve ziyareti için çok teşekkür ederim. Ziyaret esnasında İlhan Başkan’a eşlik eden MHP Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Serkan Oduncu ve Sayın Ali Ün’e de çok teşekkür ederim" dedi.