Çektiği videolar ile fenomen olan ve sosyal medya hesabı 2 milyon kişi tarafından takip edilen Murat Övünç ile Sisi lakabı ile bilinen Seyhan Soylu ve beraberinde arkadaş gruplarıyla geldikleri Kapadokya'da 2 gün tatil yaptılar.

UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da tatil yapan Soylu ve Övünç bölgeye hayran kaldılar.

"Sisi" lakaplı Seyhan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "KAPADOKYA bölgesi tek kelime ile muhteşem bir yer. 3 gün buralarda mağarada kalanlar sanki yeniden doğmuş gibi oluyor. Bilginize..." dedi.

Ardından bölgede çekindiği fotoğrafları paylaşan Sisi, "Kapadokya da Holiday Cave Hotel'in misafiri olduğumuzda bölgenin en başarılı fotoğraf sanatçısı İbrahim Korkmaz Photography tarafından çekilmiş bir kare ..." diye not düştü.

Son günlerde 'Netflikş' çıkışıyla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Murat Övünç'te, "masal diyarı Kapadokya'da balonla havalara uçtuk bizim için harika bir deneyim oldu" dedi.

Öte yandan Göreme Holiday Cave Hotel'de konaklayıp sıcak hava balonuna binen ikili, İlk kez balona biniyoruz, çok mutlu olduk. Kapadokya'da yeniden doğmuş gibi olduk. Milyonlarca takipçilerimize ve tüm hayranlarımıza Kapadokya'ya mutlaka gelmelerini görmelerini ve balona binmelerini tavsiye ediyoruz. Daha fazla söz bulamıyoruz. Peribacaları ile ünlü Kapadokya anlatılmaz yaşanır dediler.